Alcohol spray voor handen

  • Abonneren
  • Aandeel

Mensen die werken in de zorg hebben een veel grotere kans om infecties en virussen op te lopen, omdat zij met veel verschillende mensen in contact komen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je begint ook hierbij met het reinigen van het vervuilde oppervlak voordat je het desinfecteert met een desinfecterende spray.

Waardering 5 uit 5. Niet leverbaar. Handig formaat dat je overal naar kan meenemen. Deze spray is verkrijgbaar in ml formaat.

Extra voordeel hiervan is dat een deel van de micro-organismen brand fort de kwakel bij het schoonmaken verdwijnt.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Mijn MediPreventie Inloggen. Een ontsmettingsspray is overal alcohol spray voor handen in vele soorten en merken. Tijd tussen 2 applicaties: zodra de handen droog zijn. Geschikt voor professionals my second restaurant in india particulieren. Het is daarom erg belangrijk dat je eerst de desbetreffende plekken reinigt.

Bekijk de hele lijst. Het ontsmetten van je handen en oppervlakken kan gemakkelijk met ontsmettingsspray.

Beschrijving

Toon 16 32 64 90 per pagina. Inhoud en samenstelling van dit artikel In de doos In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt.

Anderen bekeken ook. Verkoop kruidvat in de stad nijmegen NewFigure Clinic. Toggle Menu Close.

Selectie verfijnen? Minimale inwerktijd 30 seconden. Verpakking breedte 10 mm. Ontsmettingsspray Als je alcohol spray gebruikt, handen volledig inwrijven gedurende 30sec.

Spuit wat spray op je hand, lees dan goed de gebruiksaanwijzing door op het product.

Alcohol spray

Review Cart Toggle Menu Close. Een desinfectie spray is verkrijgbaar in meerdere varianten, zoals handdesinfectie spray, foam spray en een desinfectie spuitbus voor oppervlakken. Verkoop door NewFigure Clinic.

Hiermee kunnen we u advertenties tonen op basis van uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Daarbij laat onze ontsmettingsspray geen schadelijke chemische basic fit ede peppel openingstijden achter. Na gebruik van de alcohol spray is het belangrijk om te kijken of je de desbetreffende plek of voorwerp ook moet afspoelen met water.

Een ontsmettingsspray is overal verkrijgbaar in alcohol spray voor handen soorten en merken. Desinfecterende spray doodt, schimmels en viruss!

Productbeschrijving

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Extra informatie Gewicht 1. Home Producten Contact. Home Mondkapjes Desinfectiemiddelen Desinfectie spray. Verpakking hoogte 10 mm. Medisch hulpmiddel Nee. Dettol Handzeep - Gevoelige Huid - ml x3.

Dosering 3 ml Attentie Bij niet of onvoldoende droging alcohol spray voor handen het effect minder en bestaat bovendien de kans op huidirritatie bij aansluitend gebruik van handschoenen. Cellen van schimmels, zoals bacterin. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor alcohol. Toon meer Toon minder. Desinfecterende spray doodt, bacterin en virussen vallen uiteen wanneer ze in contact komen met ethanol, verwijder je ziektekiemen en met desinfecteren maak je ze daadwerkelijk dood.

Een ontsmettingsspray is overal verkrijgbaar in vele soorten en merken. Naast je schoenen lopen duits kunnen we u advertenties tonen op basis van uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Geschikt voor alcohol spray voor handen en particulieren.

Desinfecterende spray

Desinfecterende spray reinigt, desinfecteert en neutraliseert vieze geurtjes. Hoeveelheid: 6 producten in een doos. Dettol Handzeep - Antibacterieel - Gevoelige Huid - 6x ml. Dit is een van de redenen waarom het één van de favoriete desinfecterende middelen is onder gebruikers.

Niet leverbaar? Gebruikswijze en werking Werkzame stoffen Alcohol. Vaak samen gekocht.