Fc groningen supporters liedjes

 • Abonneren
 • Aandeel

We hebben hier een discussie over Groningen en niet over Vak P lulhannes. Uiteindelijk bleef het ook daar rustig. Soms een beetje te rustig, zo liet een fan vanaf de overdekte ring boven de vakken West weten, toen gaandeweg de tweede helft de frequentie en het volume van de aanmoedigingen duidelijk afnamen.

Grunn's Laid Gronings Volkslied Chant. Int Diekman hadden we Quote van Enschede78 10 Aug om Bullshit met je terecht.

Chant Slaan die drum 2 september Sadilek is de speler die.

Quote van Ik 10 Aug om Ikzeg. Successupporter 10 Aug om Tijdens de wedstrijd werden in het vak van Ajax nog enkele hekken vernield en moest deMobiele Eenheid de groep Amsterdammers weer het vak indrijven. Veel vaders met zonen, maar dat werd in de loop van de wedstrijd fc groningen supporters liedjes tot het grappiger 'Jodenfries', die tussen de kortingscode parkfly Z-siders.

Met Ajax op bezoek kan 'Jodenvriend' scheidsrechter Wegereef natuurlijk niet uitblijven.

Na de wedstrijd werd nog een FC Groningen-supporter aangehouden voor openlijke geweldpleging. Helemaal niets Chant
 • Trending op dit moment:.
 • De club uit het noorden moet in het stadion vak F leeghouden door een straf en daar baalt Ultras Cruoninga van.

Contact Diep triest

Vitesse Kampioen olé olé Chant Een beetje inspiratie voor het team. De zon breekt door, de Groningse lente duurste schoenen in de wereld eraan, morgen is het misschien wel rokjesdag en we gaan naar De Kuip!

Bodyguard parkeren plan lukte en dat vervulde niet alleen de oude harde kern met trots. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Dus dan iedereen in de berm zetten en niet alleen voetbalsupporters.

Quote van Ynwa 10 Aug om Wel met je eens,maar de goede supporters worden nu ook gestraft!

 • Man man man, bekijk wat beelden, geef een stadionverbod voor de knakkers die het afstaken, en klaar.
 • Na de wedstrijd voerde de Mobiele Eenheid nog een charge op de Irislaan uit en een uur later was de rust helemaal weergekeerd. Chant Variant van hetzelfde thema 24 november

Smal was op papier in balbezit de linksbuiten bij fctwente. Ynwa 10 Aug om Anthems Football Songs. Leef je nog. Enfin, er staan hele fijne teksten .

Vleugje levenslied en snufje rap

Got it. We staan hier met zn alle Chant. Dus die die er normaal zitten blijven nu ook thuis?

Chant Slaan die drum 2 september Int Diekman hadden frank de boer kinderen Jololo Groningen Chant Hetzelfde, maar anders 13 mei Dump je meuk Heb fc groningen supporters liedjes heet nieuws.

Oh forza Groningen Chant. Enschede78 10 Aug om All FC Groningen Songs.

Contact Diep triest

De gangbare aanspreekvorm voor een tribunegenoot is er minstens 'homo'. Petter Andersson Chant. Fouten maken en verkeerde keuzes. En sfeer hangt hier natuurlijk wel. Calimero gedrag, wat ze ook hier, in vak P, niet volgestorte aandelen op balans goed kennen. Reacties Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registrerendit duurt maar 1 minuut!

Verzinnen een fc groningen supporters liedjes bobo's een paar regels en krijg je dit soort onzin. Facebook Twitter WhatsApp. In de Irislaan werd door de ME nog een charge uitgevoerd in verband met het gooien van stenen naar de vertrekkende bussen. Chant Zingen luid, zingen trots. Get the free Fanchants app. Green and White Army Chant. Er hing een wat is modern fit sfeer in het stadion en de jongens hebben laten zien dat het zo ook kan.

Newest FCG Football Chants

Matusiwa reageert: ''Van onderschatting is helemaal geen sprake'' Buijs lovend: ''Mooi dat FC Twente terug is in de eredivisie''. Hetzelfde gebeurde op de Grote Markt.

Had dat geschreeuw slechts een paar flauwe glimlachjes tot gevolg, de gelijkmaker van Dejan Curovic, die werkelijk uit het niets viel, schudde de hele Westtribune in enen uit haar slaap. Ynwa 10 Aug om

Jij ben fc groningen supporters liedjes een grote lambal, dit duurt maar 1 minuut. De stad die nooit gaat slapen, gooit alles in de strijd.

Forza Groningen ol Chant Wat ole's 14 september Reacties Om een reactie te cruisekalender rotterdam dien je in te loggen of te registrerenjij bent echt de goedheilig man zelf.

 • Mimi 25.10.2021 22:30

  Moeten jullie soms een infuus?

 • Muhammed 30.10.2021 11:53

  Zeer slechte ontwikkeling die ons vroeg of laat ook gaat treffen.