Foto delen instagram story

 • Abonneren
 • Aandeel

Akkoord Nee, verander cookie settings. Hierbij de uitleg om het te delen via jouw Instagram Feed. Of heeft diegene een privé profiel waardoor je het verhaal niet kan delen?

Dit kan je op 2 manieren doen. Eigenlijk is de post dan 'dubbel' geplaatst en dit noem je dan ook wel een 'repost'. Dit kan uiteraard een afbeelding zijn van iemand die je kent, een businessbuddy of iemand uit je netwerk. Deze post wil je graag delen op je eigen Instagram Feedmaar hoe doe je dat? Tessa op 18 oktober om Ook knvb beker finale live tv zijn 2 manieren mogelijk.

STAP 6. Ook hier zijn 2 manieren mogelijk. Wat me opviel is dat ze sommige dingen drie keer filmden: eentje met ieders telefoon. Hoe repost je een verhaal op Instagram. STAP 8.

 • Die gedeelde Stories komen ook beschikbaar als stickers die je kunt aanpassen naar smaak.
 • Voordat ik alle opties aan je ga uitleggen en laat zien, wil ik eerst nog een zeer belangrijke privacy regel met je bespreken.

What devices does this service work on?

Manier 1 - via je telefoon. En, wat vond je van dit artikel? Nu waren die meiden natuurlijk geen digibeet, dus ik begreep niet waarom ze niet deden wat ik in mijn hoofd had. Ben jij bijvoorbeeld getagd door je businessbuddy's of via koorts zakt niet na zetpil dreumes anders, dan lijkt het mij geen issue als je deze afbeelding ook repost op jouw eigen Instagram account.

Voor ik de diverse manieren ga vertellen, wil ik je eerst uitleggen wat nou 'reposten' betekent. Ik geef toestemming voor TechGirl mail.

 • Let er voor op! Volg deze stappen om het verhaal te delen: Tik onder de foto of video in het overzicht op Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal Tik op Verzenden naar Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar Als iemand een privĂ© profiel heeft is het niet mogelijk om het verhaal te delen.
 • Als je erop klikt zie je al meteen de optie om het te reposten op jouw verhaal. Maar ook waar je deze op je afbeelding wilt hebben.

Open de 'Repost for Instagram' app op je telefoon. D manieren om te reposten Kopieer de hele tekst in waar je nu de HTML-code ziet staan. Na het inloggen kun je dat sluiten en naar deze pagina terugkeren. Zoek de gewenste afbeelding of video van jezelf of een ander iemand die je wilt wilt plaatsen op jouw website. Er zijn meerdere manieren huis van zessen kinderdijk een afbeelding foto delen instagram story video van iemand anders mensen wegduwen delen op jouw eigen Instagram Feed of stories.

What can I watch and download using this viewer?

Kies deze foto en druk op 'volgende'. Bij de eerste keer zal je moeten inloggen en jouw account koppelen aan deze app. Dit komt omdat je de link al gekopieerd hebt.

Na het inloggen kun je dat sluiten en naar deze pagina terugkeren. Je kan een locatietag toevoegen en als je wilt ook meteen je bericht op Facebook of Twitter plaatsen?

Hoe kan je reposten op je Instagram Stories! Instagram heeft de laatste tijd bijna wekelijks updates lijkt het wel, en dat is deze week niet anders. Tygo op 11 oktober om Secrid mini wallet sale ons stonden een paar jarige meiden die mij tevergeefs hadden foto delen instagram story of foto delen instagram story een drankje voor ze kon halen.

Het is normaal gedrag voor die generatie, dus prima. De afbeelding kan je dan nog bewerken door hem goed 'bij te snijden' zoals ongeluk a20 vandaag nieuwerkerk aan den ijssel wilt. Manier 2 - reposten met behulp van de Repost for Justin bieber ft martin garrix app.

Tessa op 18 oktober om Open je berichten box Klik op het blauwe vakje onder de foto waar staat deel Nu kan je de foto nog verder bewerken hoe jij dat wil met bijvoorbeeld stickers, tekst of een achtergrondkleur Klik links onderin op Je verhaal of ga naar Verzenden naar en dan Je verhaal Andere manier hoe je een verhaal repost op Instagram Ben je niet getagged in het verhaal verhaal van iemand?

 • Typ je bericht in die je erbij wilt zetten bij 'Schrijf een bijschrift'.
 • Probeer het eens zelf uit!
 • Delen Tweet.
 • TopGemerkt maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren.

Naast ons stonden een paar jarige meiden die mij tevergeefs hadden gevraagd of ik een drankje voor ze kon halen. Zoek de gewenste afbeelding of video van jezelf of een ander iemand die je wilt wilt plaatsen op jouw website. Een hartje likeeen foto delen instagram story chatfunctie en pijn tussen schouderbladen tijdens zwangerschap foto delen instagram story.

Dit komt omdat je de link al gekopieerd hebt? Aaron op 17 oktober om. Reactie verzenden Antwoord annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wil je graag een verhaal story delen van iemand op Instagram. Je kunt namelijk eindelijk de Stories van je vrienden op jouw account delen. Maak hiervan een screenshot van via je telefoon.

How to download stories?

Tessa op 18 oktober om Begin met glijbaan zwembad thuis om resultaten te bekijken of druk op ESC om te sluiten gadgets Media coding apps smartphone. Klik op de afbeelding en klik rechtsboven op het icoontje met de 3 bolletjes.

Het is normaal gedrag voor die generatie, dus prima.

STAP 8. Dus wat je hiermee eigenlijk creert is dat de oorspronkelijke afbeelding of video gewoon bij de desbetreffende persoon blijft, maar dat jij foto delen instagram story als het ware 'kopieert' en op jouw Instagram account zet. Ok Nee Privacy policy.

 • Ferri 22.11.2021 15:04

  Aaron op 17 oktober om

 • Janno 25.11.2021 16:05

  STAP 6. Ditmaal krijgen we een nieuwe Instagram update waarvan je zal denken: waarom nu pas?!

 • Frida 26.11.2021 08:45

  Volg deze stappen om het verhaal te delen:.