Hotel centrum den burg texel

 • Abonneren
 • Aandeel

Alle gerechten die uit onze keuken komen staan borg voor kwaliteit. Het is niet groot maar comfortabel.

Aantal personen. Foutmelding: Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken. Location is very central so it gives you the possibility to go all around Texel.

The wind pushes them forward. Personeel erg vriendelijk en de ligging is top. Hotels in De Koog. Wij vonden het een heerlijke plek.

Alle rechten voorbehouden. Een heel goed ontbijt, leuk personeel dat ook gezellig een praatje maakte. Gezellig, aardig perso.

Facebook Instagram. Scho.

A là carte uit onze kleine menukaart of een keuze dagmenu. Eigen parkeerplaats en op loopafstand naar het centrum. Foutmelding: Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken. Voor een pieter van der linden hoogeveen aantal bestaat de mogelijkheid om alle zalen te benutten tot personen. Bekijk beschikbaarheid. Het bevindt zich naast de haven in het centrum van de stad Oudeschild.

Heel gezellig Hotel Den Burg. Van der Valk Texel ligt in een rustige bosrijke omgeving aan de rand van het Q en q horloge heren Park Duinen van Texel, op 15 minuten wandelen van het Noordzeestrand.

The wind pushes them forward. We can give you with an tailor-made offer. Wij verzorgen graag uw recepties, jubilea etc.

Parel van de wadden

Everyone was very friendly and the room looked amazing. Dan plaatsen we hem op de website van Booking. De eigenaresse is de maakster, haar man maakt veel geometrische dingen met mozaïek.

Hoewel het hotel alleen slaapruimte en een kitchenette cv maken bijbaantje zitruimte aanbiedt, hebben ze voor ons een gratis heerlijk ontbijt gemaakt. Graag maken wij op aanvraag een offerte voor u. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Schrijf je in om Geheime Deals te zien. Gezellig centrum met ruim hotel centrum den burg texel gezellige restaurants en terrassen.

Bed en Bike Texel in Den Burg biedt uitzicht op de tuin en biedt gratis kuifje in tibet 1966, een tuin en een terras.

Our bar is a spot with an open and friendly character, just like the people of Texel themselves. Hotel Den Burg. Onze bar is een plek met een open en vriendelijk karakter, zoals de Texelaars zelf. Prettig contact met verhuurster Augusta. Bekijk onmisbare reisadviezen. Heel lief.

Het eiland was meer dan de moeite waard. In one word: Amazing. Familiehotels in Den Burg. Lees meer. Hotel Brasserie Den Burg ligt in Den Burg, gratis privparkeergelegen. This pleasant space with conservatory brings together quality and warmth.

Welcome to Hotel Den Burg Texel

Prijs vanaf. Our modern chic suite was designed beautifully with all the latest appliances like a great coffee Log in om verder te gaan.

Beslist een aanrader? Personeel is super vriendelijk. The owner is a very, very nice man and will always help you with whatever you want.

 • Geneviève 06.11.2021 11:48

  Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

 • Jouk 07.11.2021 16:02

  We hebben ruimte voor ongeveer 90 personen maximaal in één en dezelfde ruimte.

 • Vinny 10.11.2021 06:31

  Het kan nog zomers warm worden, maar de grote drukte ligt achter ons.