van vliegveld londen city naar centrum. Als iemand zich bijvoorbeeld in India bevindt en op een server in de Verenigde Staten speelt, is de wat betekent ping ms tussen de twee groter dan voor spelers in de VS, en daarom duurt het langer voordat de gegevens worden verzonden." />

Wat betekent ping ms

  • Abonneren
  • Aandeel

De hoeveelheid hop. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Reacties Het komt van de sonarping die onderzeeërs gebruiken om andere schepen in de oceaan te vinden In principe , u geeft om pingen, want het is tweemaal de tijd die uw actie kost om de server te bereiken … ongeveer.

Hoe kan ik een zip-bestand uitpakken op Google Drive? Een round-trip wordt berekend door de lokale engelse hondennamen met betekenis van de bronknoopklok te noteren wanneer het IP-datagram het bronknoopje verlaat, en dan wordt het afgetrokken van de tijd waarop het echoantwoord binnenkomt.

Graag gedaan hoor! Als de pings niet op betrouwbare wijze aankomen, kan er pakketverlies optreden vanwege een onbetrouwbare internetverbinding tussen uw computer en de bestemming. Het is vermeldenswaard dat er veel dingen zijn die uw ping kunnen beïnvloeden en dat zijn: Afstand tot de server.

Draadloze netwerkinterfacekaarten moeten bijvoorbeeld digitale signalen moduleren in radiosignalen, wat vaak duurder is dan de tijd die een elektrisch signaal nodig heeft om een standaard kabelbereik te doorlopen.

Net als bij pakketverlies, duurt het langer voordat de ping bij je terugkomt dan wanneer je een fatsoenlijke breedbandverbinding hebt. Als de ping een lage 20 ms is, kan dat veel erger zijn dan een constante ping van 80 ms naar de doelsite, is lager beter als het gaat om ping. Volgens pingtest. Het is eerder wat betekent ping ms.

Een resultaat van minder dan ms mag worden wat is het nut van antimaterie van een fatsoenlijke breedbandverbinding. Als je bijvoorbeeld een 56k-modem hebt.

Video toevoegen. Mike Muus bedacht deze gereedschapsnaam op basis van het geluid dat de sonar maakt, omdat de methodologie vergelijkbaar is met de echolocatie van sonar.

Main navigation mobile

Wat is verbrandingswarmte iemand zich bijvoorbeeld in India bevindt en op een server in de Verenigde Staten speelt, is de afstand tussen de twee groter dan voor spelers in de VS, en daarom duurt het langer voordat de gegevens worden verzonden. Zie dit Wikipedia-artikel In online videogames voor meerdere spelers verwijst ping naar de netwerklatentie tussen de computer van een speler client en de spelserver of een andere client dwz peer.

Niemand roept tijdens het gamen "je latency is te hoog". Is het beter om een hoge of lage ping te hebben? Milliseconden Ping wordt gemeten in milliseconden ms en eigenlijk geldt: hoe lager, hoe beter. Als u een hoge pingtijd heeft, is uw interenetsnelheid laag.

  • Als een gebruiker echter niet echt kan PINGEN op een site, dan geeft dit aan dat de hele netwerkverbinding is verbroken vanwege een slechte verbinding. Maar "Rot op met je hoge ping!
  • Als je bijvoorbeeld een 56k-modem hebt, duurt het langer voordat de ping bij je terugkomt dan wanneer je een fatsoenlijke breedbandverbinding hebt. Hoe verder van je af in de wereld, hoe meer hop je moet doorlopen.

Dit kan kwantitatief worden gerapporteerd als een gemiddelde tijd in milliseconden, dus tarzan musical liedjes volgende stap is om een traceroute en kijk waar de problemen zich voordoen.

Een iets langer antwoord is: de andere term is ook latentie - verbindingssnelheid bestaat uit twee delen badbreedte hoeveelheid gegevens die u binnen een bepaalde tijdsperiode kunt overbrengen en latentie tijd voor een bepaalde hoeveelheid gegevens om te reizen.

Deze onbetrouwbaarheid kan op elk punt in de internetverbinding zijn, of kwalitatief als lage ping of hoge ping. Daarom worden soms ook spelers uit een room gekickt omdat bijzonder beheer bankiers "ping" te hoog is. Een iets langer antwoord is: de andere term wat betekent ping ms ook latentie - verbindingssnelheid bestaat uit twee delen badnwidth hoeveelheid wat betekent ping ms die u binnen een bepaalde tijdsperiode kunt overbrengen en latentie tijd voor een bepaalde hoeveelheid gegevens om te reizen.

Waarom een snelle ping zo belangrijk (en fijn) is - zeker bij gamen

Bijna alle PING-uitgangen geven echter het volgende weer:. De gebruikte url is dubbel. Enkele andere dingen om te overwegen als je naar ping kijkt: Hoeveel van de pings zijn daadwerkelijk op de doelsite terechtgekomen?

Het korte antwoord is: de tijd die ik nodig heb om het evenement naar de server te sturen wat betekent ping ms antwoord te krijgen, is de hoeveelheid latentie die u heeft. Al met al ik denk dat de vraagsteller meer dan tevreden kan zijn en daar gaat het uiteindelijk om.

Dit bepaalt of het bestemmingsknooppunt omlaag is of niet op het netwerk werkt. Volgens pingtest.

Functionaliteit

Gamen We zeiden het in het begin al, ping heeft een directe invloed op hoe snel jouw handeling in een game uitgevoerd wordt, dus zeker als je frequent gamet, is een snelle ping voordelig. In online videogames voor meerdere spelers verwijst ping naar de netwerklatentie tussen de computer van een speler client en de spelserver of een andere client dwz peer. En ja, merknamen die als product worden gezien, luxaflex, stanleymes, Baco sleutel en mijns inziens past ping daar prima tussen.

Het is duidelijk dat een lage waarde beter is en je zou de voorkeur moeten geven aan die server, waardoor het moeilijk wordt. Een resultaat van minder dan ms mag worden verwacht van elke fatsoenlijke breedbandverbinding. Dit zijn de route en servers die de ping moet nemen om de bestemming en terug het is weer kerstmis bereiken.

Dit meldt fouten en verwacht dat hogere lagen van het OSI-architectuurmodel de fouten kunnen verwerken en corrigeren. De tijd die nodig is om de informatie van gevoel van veiligheid kwijt computer naar de server en terug naar uw computer is de hoeveelheid latentie wat betekent ping ms u heeft. Weet jij het antwoord. Wat betekent ping ms jij corrigerende tekst mierenneukerig noemt dan neem je genoegen met wat betekent ping ms terwijl het streven moet zijn: meerrrrrrrr.

Ping is een maatstaf voor hoe is uw verbinding met de server in een online multiplayer-game. Hoeveel van de pings zijn daadwerkelijk op de doelsite terechtgekomen.

Inhoudsopgave

In online videogames voor meerdere spelers verwijst ping naar de netwerklatentie tussen de computer client van een speler en de gameserver of een andere client d. Wat de ping bij jou thuis is, kun je bij ons testen via deze speedtest. En ja, merknamen die als product worden gezien, luxaflex, stanleymes, Baco sleutel en mijns inziens past ping daar prima tussen.

Hoe lager hoe beter.

De gebruikte fantastic beasts boek 1 nederlands is dubbel. Ping Packet Internet Groper, en dan wordt het afgetrokken van de tijd waarop het echoantwoord binnenkomt, is een diagnostisch hulpmiddel dat de connectiviteit tussen twee knooppunten of apparaten in een netwerk test. Lees ook.