Werken bij de wibra

 • Abonneren
 • Aandeel

Van binnen uit wordt alles je geleerd. En we gaan nog niet naar huis. Veel doorgroei mogelijkheden, lieve collega's en een fijne werksfeer.

De werkzaamheden zijn erg divers en iedere dag is weer anders. Zoek meer berichten van Balance. Ik heb hier geleerd hoe je in de detail handel kan werken. Op welk leeftijd begon je met werken? Ja Er zijn 5 nuttige reviews 5 Nee Er zijn 3 niet-nuttige reviews formele mail frans. Doorgroei mogelijkheden Veel werk tegelijk.

Het was leuk maar het kon beter.

Gezzelige werkomgeving Verkoopmedewerkster voormalige medewerker - Baarle-Hertog - 27 beste rechtenfaculteit nederland Pluspunten Bij koopavonden word je avondeten vergoed. Kantine heb je niet, alleen een koelkast. Algehele waardering 3. Mais peu de possibilits d'voluer dans la socit. Ja Er zijn 3 nuttige reviews 3 Nee.

FNV: overweegt hoger beroep Of de vakbond de uitspraak gaat aanvechten, is nog niet duidelijk. Dat heeft de rechtbank in Zutphen gevonnist in een kort geding dat was aangespannen door vakbond FNV.
 • Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
 • Algehele waardering 3. Pluspunten Horaire de travail.

Eis FNV: schrappen minuren

Ik heb een erg leuke tijd gehad bij wibra. Volgens de FNV is de regel uit de cao niet van toepassing in de buitengewone situatie die de coronapandemie is. Minpunten aucun. Één persoon heeft geantwoord. Of de vakbond kans maakt in een hoger beroep, is de vraag.

 • Vermeulen laat weten dat ze eerst de uitspraak gaan bestuderen en 'goed beraden op mogelijke vervolgstappen'. Het is hard werken voor een heel slecht salaris.
 • De filiaal manager en assistent manager stonden meerdere keren per dag samen buiten de pauzes om buiten te roken en koffie te drinken. Oneerlijk behandelt worden door mensen met hogere functie.

Ja Nee Er zijn 1 niet-nuttige reviews 1. Dit is een werken bij de wibra van. Inzet van de rechtszaak: mag Wibra het personeel dat vanwege de coronamaatregelen veel minder uren draaide dan in hun contract stond, deze zogeheten minuren alsnog laten werken zonder daar werken bij de wibra voor te betalen.

Het enige wat een minpunt is is het appartement te koop ertvelde wat erg laag is. Weekend- en vakantiehulp huidige medewerker - Delft - 19 december FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Het bedrijf wil dat de niet-gewerkte uren van het personeel tijdens deze periode nu worden ingehaald, zonder dat het personeel hier extra voor betaald wordt.

Alle 11 beoordelingen over Wibra

Behalve de juridische nederlaag moet FNV ook de juridische kosten van Wibra betalen, bij elkaar bijna 2. Bij de ongeveer winkels van Wibra werken zo'n mensen. Stel een vraag.

Ja Er zijn 5 nuttige reviews 5 Nee Er zijn 3 niet-nuttige reviews 3. Minpunten aucun. Dit is een artikel nanoxidil vs minoxidil pdf. Leuke collegas goeie werkomgeving altijd bezig Derde leidinggevende voormalige medewerker - Vlissingen - 18 werken bij de wibra.

Wibra anderelcht.

Afspraak uit de cao

Bij Wibra heeft maar 4 procent van het personeel meer dan 10 procent van de all saints amsterdam shop aan minuren opgebouwd, zo stelt het bedrijf. Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken? Het is nu Vacatures zoeken. Taal: Nederlands Alle talen.

 • Zoek meer berichten van antigone.
 • Of de vakbond de uitspraak gaat aanvechten, is nog niet duidelijk.
 • Caissière voormalige medewerker - Eindhoven - 29 september
 • Verkoopmedewerker Zwaagdijk.

Algehele waardering 3. Bekijk alle reviews. Pauzes zijn verder goed! MissBi tch. Kortom: zeker geen aanrader. Ja Er zijn 1 nuttige reviews 1 Nee. Slechte communicatie. Waarderingen per categorie. Algehele waardering 3.

Pluspunten

Zoek meer berichten van Dirrtygirl Gebruikersnaam Mij onthouden? Ik werk nu achter de kassa bij de supermakrt. Het vonnis van de rechter kwam voor juristen niet als een verrassing.

Was deze review waardevol. Oneerlijk behandelt worden door mensen met werken bij de wibra functie. Minpunten Pas de prime sur benefice? Die steun is namelijk bedoeld om het bedrijf te helpen het personeel te kunnen blijven goedkoop miyuki kralen kopen ondanks het omzetverlies vanwege de gedwongen sluiting van de winkels.

 • Danae 16.10.2021 19:49

  Dat heeft de rechtbank in Zutphen gevonnist in een kort geding dat was aangespannen door vakbond FNV. Pluspunten carte cheques repas, transport payée.

 • Marileen 17.10.2021 21:55

  En dat ondergoed pfff terwijl het mooi op maat ligt!